Må bra dag för Dig som anhörig!

Tid

  • 2021-09-04
    8:45 - 15:30

Plats

Åkersbergsgatan 3
243 23, Höör
0413-55 91 00
Karta

Må bra dag för Dig som anhörig!

Lever Du nära någon med psykisk ohälsa?

Då är Du välkommen till en Må-Bra-dag. Vi bjuder in till en heldag med fokus på Din egen hälsa. Att stå bredvid någon som mår dåligt kan påverka olika delar i livet. Det kan då hända att du som anhörig har svårt för att fokusera på det som du mår bra av.  En god återhämtning främjar hälsa och välbefinnande. Kom och ta del av återhämtning på Konferenscenter Åkersberg i Höör. Dagen kommer att innehålla skogsbad och SPA. (Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn och skogsbad är en utomhusaktivitet då vi sakta rör oss eller sitter ner i skogen och upplever naturen).

Anmälan:
Du anmäler ditt intresse och samtycker då till att bli uppringd av arrangörerna. Begränsat antal platser. Arrangemanget är kostnadsfritt. Du bjuds även på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Bindande intresseanmälan senast den 30/6.

Uppgifter i anmälningsformuläret:
Vid befattning ber vi dig att skriva privat.
Det finns en förifylld bock angående deltagarlista med följande text: Jag är införstådd med att mitt namn, min titel och min organisationstillhörighet finns med på deltagarlistan i de fall en sådan skickas ut. Vi vill göra er uppmärksamma på att ingen deltagarlista kommer att skickas ut till er anmälda. Den kommer bara att delges arrangörerna.

Dagen arrangeras av anhörigkonsulenter i Skånes 33 kommuner i samverkan med Skånes Kommuner och Region Skåne. Nedan anhörigkonsulenter finns på plats hela dagen. Vid frågor ta kontakt:

Rosella Citterio, Malmö Stad: rosella.citterio@malmo.se
Boel Nordin, Ystad kommun: boel.nordin@ystad.se
Stina Lindén, Hässleholm kommun: stina.linden@hassleholm.se
Marina Asplund, Helsingborg stad: marina.asplund@helsingborg.se
Lena Persson, Hörby kommun: lena.p@horby.se

Avanmälan

Vid utebliven närvaro faktureras Du 850 kr. Därför uppmanas du i anmälningsformuläret att uppge din hemadress vid  fakturaadress.