Välkommen på näringslivskväll för företagare och företagsamma personer den 27 mars 2024.

Välkommen på näringslivskväll:
LinkedIn och Google - förbättra din synlighet, ökar dina kontakter och intäkter. Så här gör du!

Vi utlovar en väldigt spännande kväll med många insikter då vi gästas av experterna Daniel Bramsell och Magnus Äng!

Under kvällen kommer du dels få mer kunskap om hur du kan använda LinkedIn för att lyfta din verksamhet och bygga företagets varumärke. Daniel ger konkreta tips på hur du kan öka synligheten för dina inlägg. Du kommer också få lära dig mer om sökmotoroptimering som för ditt företagande kan ha en avgörande roll. Använder du SEO på rätt sätt så kan det innebära nya intäkter under en lång tid framöver.

Vi ser fram emot att fylla rummet med kompetenta och engagerade människor som är intresserade av att bli bättre på LinkedIn och SEO. Vi inleder kvällen med enklare kvällsmat tillsammans och det finns möjlighet för nätverkande och träffa företagare och kollegor.

Se våra programpunkter nedan och missa inte att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Daniel Bramsell, kommunikationsstrateg på Svedala kommun.

Bygg varumärke med LinkedIn

LinkedIn är världens största professionella yrkesnätverk. Varje månad loggar 2 miljoner svenskar in på plattformen. Daniel Bramsell, kommunikationsstrateg på Svedala kommun, kommer att prata om hur du kan använda LinkedIn för att lyfta din verksamhet och bygga företagets varumärke. Han ger konkreta tips på hur du kan öka synligheten för dina inlägg och berättar om Svedala kommuns framgångsrika resa på LinkedIn.
 
Daniel kom till Svedala kommun i mars 2021. Innan dess var han pressekreterare för Svenska kyrkans ärkebiskop, Antje Jackelén, i nästan 15 år. 

Magnus Äng, delägare i sex företag som exempelvis Topvisible, RankTrail och Topxam.

Lyft din webbplats med SEO och skapa hållbara intäkter!

Som företagare spelar sökmotoroptimering en avgörande roll och gör du rätt kan det innebära nya intäkter under en lång tid framöver. SEO är kunskapsintensivt, innehåller många fallgropar och det är lätt att göra fel eller köpa fel lösningar. Du kommer få ta del av de senaste och mest relevanta insikterna för att påbörja din egen SEO-resa – oavsett om dina kunder är konsumenter, andra företagare eller myndigheter.

Vi har bjudit in Magnus Äng som har arbetat passionerat med digital marknadsföring sedan 1999. Magnus är delägare i sex företag, föreläser cirka 30 gånger per år och utbildar 100-tals personer årligen vid Sveriges främsta affärsskolor; IHM Business School och Berghs School of Communication.

Digital marknadsföring förändras dagligen i och med ny teknik och människans reaktion på denna. Det är ofta svårt att förstå vilka kanaler som passar ditt företag bäst, vilka metoder som funkar och hur du gör i praktiken. Magnus  kommer ge oss insikter och dela med sig av hur du bör tänka för att synas och bli mer konkurrenskraftig.

Praktisk information

Datum: 27 mars 2024
Tid: 17.00-19.30
Plats: Medborgarhuset, Arlöv
Anmäl: Obligatorisk anmälan via länken nedan och det är begränsat antal platser.
Mat: Det kommer serveras en enklare måltid och kaffe.

Varmt välkomna!

Vi ser mycket fram emot att träffas och få ta del av denna givande kunskap. Bjud gärna med kollegor och ladda ditt frågebatteri.

Det är tillsammans vi skapar ett ännu mera attraktivt företagsklimat i Burlövs kommun.

Varma hälsningar

Krister Persson & Anna Stening Frost
Burlövs kommun

Kontaktuppgifter:
Krister Persson
040-625 63 29, krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost
040-625 61 80, anna.frost@burlov.se